[Shutterstock] Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1: Какво да четем и слушаме
Коментари Харесай

4+1: Какво да четем и слушаме в сряда вечер

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1: Какво да четем и слушаме във вторник вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
7 ное 2017
4+1: Какво да четем и слушаме в понеделник вечер

Четири хрумвания за текстове плюс една за подкаст, които могат да създадат връщането от работа по-приятно
6 ное 2017
Куче екскурзиант

Хотели и хижи по известни направления, където домашните любимци са добре пристигнали + потребни препоръки, в случай че пътувате с куче
3 ное 2017
Календар и домашно кино

03 - 09 ноември
3 ное 2017 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

100 години след Октомврийската гражданска война

Преди век болшевиките се качват на власт и основават първата марксистка страна. Сто години след революцията BBC споделя по какъв начин руснаците възприемат " аления октомври ". Фотогалерията с авторски фотоси и разкази на кореспондента Стийв Розенберг от Санкт Петербург, Москва, Екатеринбург и Хабаровск разгледайте тук.

Удовлетворението би трябвало да идва от процеса на работа, не от резултатите

Medium e платформа за мощни авторски текстове и дава опция да се споделят хрумвания, които рамките на други канали от време на време не разрешават. Текстът през днешния ден е от Джеймс Прескот - блогър и дълготраен създател на Huffington Post, който приказва за дефиницията на триумфа през призмата на специалността си.

Краят на култа към Силициевата котловина

Fake news, отбягване на налози, следствия - в последно време наподобява, че имената на софтуерните колоси все по-често се спрягат в друга от досегашната светлина. Отмина ли ерата на фетиш към създателите на стартъпи като Зукърбърг и Безос и на какво се дължи това, четете в този текст.

Музей на илюзиите

От това лято забележителната Виена може да се похвали с още един музей в редиците си. Този път в него няма картини на Густав Климт, не е отдаден на императрица Сиси, а в дизайна липсва присъединяване на актьора Хундертвасер. Музеят е напълно отдаден на илюзиите и благодарение на 70 съоръжения разрушава визиите за измерение. Фотогалерията на Smithsonianmag можете да видите тук.

ЕДНО ЗА Институт по зоология ПЪТ
Какво да слушаме по пътя за у дома
Ролята на културата в бизнеса и на работа

Все по-често фирмите наемат на работа хора с друг генезис и народност. С това решение идват избрани последици - по какъв начин другите култури възприемат йерархичната конструкция и какво значи това за процеса на взимане на решения споделя Ерин Майер, професор в INSEAD, пред Harvard Business Review. Слушайте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР