[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и

...
[Shutterstock] Още по темата 4+1: Четири идеи за четене и
Коментари Харесай

4+1: Четири идеи за четене и една за подкаст

[Shutterstock] Още по тематиката
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Изберете химикала и по кое време телефоните се трансформират в опасност
15 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Защо пренебрегваме имейли, по какъв начин измененията във Фейсбук ще се отразят на медиите
14 яну 2018
4+1: Четири хрумвания за четене и една за подкаст

Кои са най-хубавите градове за развъждане на деца, какъв е резултатът от LED осветлението и по какъв начин да не бъдем песимисти
11 яну 2018 ЧЕТИРИ ИДЕИ ЗА ЧЕТЕНЕ

Стартъп за образец
На фона на всички провалили се имена европейският стартъп за доставка на храна Deliveroo надалеч надмина упованията. На какво се дължи триумфът на започващата компания и какво е новото в бизнес модела ѝ споделя Bloomberg.

Защо и онлайн изданията могат да бъдат сполучливи
Преди близо 15 години новините се реалокираха онлайн, което тотално прекатурна бизнеса на обичайните печатни издания. Издателите някак си непринудено минаха онлайн, а хората стопираха да заплащат за вести, което докара до отрицателни последствия за мнозина. Не такава е ориста на Financial Times. Tекстът е на Fast Company.

Чао, диетична кола
Продажбите на диетична кола в Съединени американски щати са по-ниски от всеки път. Намаляващото ползване е учудващо, имайки поради, че американците са едни от най-големите потребители на газирани питиета в международен мащаб. Какво може да значи тази наклонност за развиването на цялата промишленост четете тук.

Gore-Tex или инцидентният триумф
За феновете на планинските спортове или хората, които просто търсят улеснение в облеклото в градска среда, Gore-Тex е със статут на вяра. Къде са основите на технологията прочетете в този къс текст на Wired.

И ЕДНА ЗА СЛУШАНЕ
Банкови услуги от предишния век
От поръчването и приемането на стока през онлайн платформа като Amazon да вземем за пример могат да минат по-малко от 24 часа, само че изпращането на пари и през 2018 година може да отнеме дни. Днешното ни предложение е от поредицата на NPR Planet Money, а тематиката е тъкмо тази - за какво паричните преводи се бавят толкоз дълго. Подкастът е от 2013 година, само че, наподобява, е настоящ и през днешния ден. Чуйте тук или долу:
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР