Шуменската компания ЕДЕА РИТЕЙЛ АД бе удостоена с приз за

...
Шуменската компания ЕДЕА РИТЕЙЛ АД бе удостоена с приз за
Коментари Харесай

ЕДЕА с награда за бизнес дебют един месец след откриването на хипермаркета в Русе

Шуменската компания ЕДЕА РИТЕЙЛ АД бе удостоена с приз за бизнес дебют на годишните награди на изданията b2bmedia. Поздравителен адрес за премията бе изпратен персонално от Областния шеф на област Русе – Галин Григоров:

„ Считам, че огромното многообразие от артикули и услуги, предлагани от Вас, както и подпомагането на българския производител е от значително значение за просперитета на локалната и родна стопанска система. Уверен съм, че с професионализъм, отговорност и възторг ще продължите да работите за развиването и богатството на българския бизнес! “ – се споделя в приветствения адрес.

Първият от веригата хранителни магазини на българската марка ЕДЕА, благосъстоятелност на компанията ЕДЕА РИТЕЙЛ АД отвори порти с величествен концерт в Русе на 12-сти май. Специално основана за задачата сцена пред Mall Русе посрещна очарователните звезди Орлин Горанов и Марияна Попова. В богатата стратегия участваха и доста русенски гении. Мотор бе огромната изненада в томболата, а доста от русенците пристигнали на откриването си потеглиха с парични и предметни награди.

Хипермаркет ЕДЕА в Русе предлага три изцяло нови решения в българския ритейл бранш. Пекарна, приготвена на място храна по специфични технологии и витрини за зреене на месо. Зоните за хранене разполагат с почти 120 седящи места, обособени в бранш за кафе с торти и десерти, както и пицария, в която ще се подготвя истинска миланска пица. Безплатният ъгъл за игра разполага с улеснения и игри за деца от всички възрасти и е ситуиран в непосредствена непосредственост до зоната за хранене. С това ще се реализира по-голям комфорт и успокоение за родителите, а за малчуганите несъмнено, незабравими моменти на игри и запознанства.



За първи път в цяла Северна България клиентът в магазина има опция да наблюдава онлайн целия развой по подготвяне на самун. В пекарната на ЕДЕА може да се следи всеки стадий от месенето до изваждането на готовия артикул. За разлика от другите вериги, тук няма да има замразени тестени артикули, които се пекат след топене. Предлагат се над 10 типа самун с същинска закваска и по обичайни занаятчийски предписания, самун с лимец и самун със семена.

Всеки месец хипермаркет ЕДЕА провежда доста и забавни интензивности и атракции за клиентите от всички възрасти, които трансформират магазина в обичано място на русенци. Първият месец - май бе отдаден на празника на българската книжовност и просвета. На самият ден в обособена зона бе проведена среща с доктор Ани Димитрова – създател на книгата „ Най-добрият доктор си ти “. Незабравимо празненство с концерт на детски групи и доста награди означи началото на празника на детето 01 юни.

Създадена преди две години и половина, марката ЕДЕА е плод на дългогодишни изследвания и съчетава последните трендове в бранша, като залага на огромен избор от типове артикули за всички клиенти, с друг ценови диапазон.

„ Нашата философия е „ Бизнес, непосредствен до клиента! “. Планираме ежеседмични промоции, като ще създадем всичко допустимо промоционалните артикули да бъдат налични за целия интервал на промоцията, с цел да няма отчаяние в крайния консуматор. За нас не е от първостепенна значимост да убедим клиента какъв брой е на ниска цена, значимо е той да знае, че в ЕДЕА ще откри всичко, което търси. Желаем и сме уверени, че на всеки клиент ще му бъде удобно, до момента в който е в магазина. “ споделя Даниела Асенова, маркетинг шеф на ЕДЕА РИТЕЙЛ АД.

В Шумен ЕДЕА отвори към този момент два магазина, които носят духът и визията на марката и през последния месец съумяха да се трансфорат в обичано място за шуменци.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР