Шуменската фирма Алкомет дари ранички със светлоотразителна лентаШуменски полицаи изнесоха

...
Шуменската фирма Алкомет дари ранички със светлоотразителна лентаШуменски полицаи изнесоха
Коментари Харесай

Полицаи учиха деца на пътна безопасност

Шуменската компания " Алкомет " подари ранички със светлоотразителна лента
Шуменски служители на реда изнесоха открит урок по сигурност на придвижване по пътищата на бъдещи първолаци, второкласници и третокласници. Атрактивното образование с присъединяване на полицейски автомобил ходя посред Градската градина в петък и беше потребно и за още десетки шуменци, пристигнали на разходка.

Главен контрольор Веселин Георгиев и контрольор Илиян Иванов предоставиха опция на децата да прегледат патрулката от вътрешната страна, описаха за оборудването и камерите в нея и по какъв начин се ловят извършители. Децата запомниха, че е наложително потреблението на предпазни колани, когато са пасажери в коли, че би трябвало да пресичат единствено на обозначените за задачата места. Научиха, че потреблението на светлоотразителни жилетки и детайли при ръководство на колела ги прави забележими за водачите на моторни транспортни средства.

На финала на урока участниците в образованието получиха и подарък - ранички със светлоотразителна лента. Те са подаяние от шуменската компания " Алкомет " АД, която е чест сътрудник на полицията в разнообразни начинания по пътна сигурност.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР