Шумен купон са си спретнали снощи на министрите в служебния

...
Шумен купон са си спретнали снощи на министрите в служебния
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Пир по време на чума! Пиарите на кабинета Янев купонясват за края на мандата - Виолета Комитова първа писта на партито

Шумен ваучър са си спретнали нощес на министрите в служебния кабинет на Стефан Янев, видя ПИК. Компанията, най-вече в женски състав, чествала на на държавното управление на Румен Радев в столичен ресторант.

От фотографията, която обикаля обществените мрежи, се вижда, че отпред на празненството е представителят на служебния кабинет Антон Кутев.

Прави усещане и наличието на един от министрите на въпросното празненство - някогашната районна министърка Виолета Комитова.
свързани новини57991на 11.12.2021
Празненството е било в настоящо столично заведение, обзаведено по последните фешън трендове, предлагащо богата винена листа, което се вижда и от фотографията, където съвсем всички пиари са вдигнали чаша за тост.

Купонът за " сполучливия " мандат на кабинета " Янев " идва на фона на големите рецесии, в които е изпаднала страната ни - икономическа, финансова, ценова и здравна. Цените на тока газа, стоките и услугите доближиха невиждани върхове през последните месеци, като в същото време страната ни продължава да е на челно място по смъртни случаи от ковид.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР