Шумен. 27-годишна жена от Шумен е намерила мъжки портфейл със

...
Шумен. 27-годишна жена от Шумен е намерила мъжки портфейл със
Коментари Харесай

Шумен: 27-годишна жена е намерила и предала в полицията изгубено портмоне с 600 лв. в него

Шумен. 27-годишна жена от Шумен е намерила мъжки портфейл със сумата от 607 лв. и персонална карта и го е предала в полицията. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен . В следобедните часове в понеделник Айсел Ахмед била на разходка в града с едногодишния си наследник. Докато бутала детската количка в централната част на града дамата забелязала паднало на земята портмоне. Вдигнала го и откакто видяла, че има огромна парична сума и персонална карта незабавно отишла с детето в полицейското ръководство в Шумен, с цел да го съобщи.
" Нито за един миг не ми е минавала мисълта да не предам парите в полицията. Преди да изляза в майчинство работих, и заплатата ми беше по-малко от парите, които открих. Веднага си показах по какъв начин щях да се усещам, в случай че си изгубя цялата заплата. Представяте ли си в случай че това са единствените пари на някое семейство ", изясни младата жена. Личната карта в портфейла била на 40-годишен мъж с адрес в село Висока поляна. Собственикът е издирен благодарение на кварталния служител на реда. В следобедните часове през вчерашния ден той пристигна в районно управление (на МВР) - Шумен, с цел да си ги получи. От години доктор Левент Османов работил като ортопед в Турция. Връщал се постоянно в родното си село при своите близки. В понеделник следобяд бил в Шумен, и обменил парична сума, част от която решил да подари на две деца, потърпевши след случая в Хитрино.
" Разбрах, че съм си изгубил портфейла когато се прибрах вкъщи. Странното е, че имах някакво чувство, че в случай че съм го изгубил в Шумен, ще се откри. Знам, че има доста съзнателни хора. Много се зарадвах, когато ми се обадиха по телефона и ми оповестиха, че млада жена е намерила и предала портфейла в полицията. С околните ми бяхме тръгнали на път, и се върнах да го получа. Радвам се, че има доблестни хора. Ще се срещна с дамата, която е намерила и предала движимостите ми, с цел да ѝ благодаря персонално ", изясни доктор Левент Османов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР