Щурмови самолети Су-25 са изстреляли ракети по камуфлажна техника и

...
Щурмови самолети Су-25 са изстреляли ракети по камуфлажна техника и
Коментари Харесай

МО на Русия: Щурмови самолети Су-25 удариха замаскирана техника на ВСУ в посока Донецк

Щурмови самолети Су-25 са изстреляли ракети по камуфлажна техника и персонален състав на подразделенията на украинските въоръжени сили в Донецко направление. Това споделиха от съветското министерство на защитата, оповестяват съветски медии.

„ Щурмови авиационни екипажи на самолети Су-25 нанесоха удари с неуправляеми авиационни ракети по замаскирана техника и жива мощ на съперника в зоната на специфичната военна интервенция, съгласно ведомството В резултат на справедлив надзор всички посочени цели са изумени сполучливо “, споделиха от ведомството.

Руското министерство на защитата посочи, че след потреблението на авиационно оръжие екипажите са направили маневра, освобождавайки топлинни клопки, и са се върнали на летището за политане.

„ Изпълнихме задачата по поддръжката на сухопътните сили. Излетяхме от началното летище, свързахме се с предния самолет-стрелец, изстреляхме ракети Докладът на самолетния стрелец, всички цели бяха изумени в базата, кацнаха на летището за кацане “, сподели водачът на Су-25 във видео, публикувано от съветското министерство на защитата.

От ведомството допълват, че след осъществените бойни излети инженерно-техническите експерти са изпълнили дилемите по обслужването на самолета и подготовката на самолета за втори военен излет.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР