Щом стане въпрос за парти тоалетите на Емили Ратайковски, няма

...
Щом стане въпрос за парти тоалетите на Емили Ратайковски, няма
Коментари Харесай

Емили Ратайковски пак прикова погледите

Щом стане въпрос за празненство тоалетите на Емили Ратайковски, няма по какъв начин да не държим очите си отворени на четири. Просто тъй като знаем, че те постоянно са секси, провокативни и с тях тя постоянно притегля погледи.
 Емили Ратайковски, Брад Пит, High Low with EmRata и подкаста, който стартира да води моделът
Емили Ратайковски за Брад Пит, за себе си и за самотата

Новото начинание на модела

Че Емили Райтаковски има жанр, надали някой би спорил. Самата тя го е потвърдила с времето, през което сме я виждали облечена по какъв начин ли не, постоянно изобретателно.

Веднага се сещаме за дръзката ѝ визия на Versace от MET Gala тази година. В съзнанието ни блестящо се е запечатил силуетът ѝ, изваян със комплициран корсаж, изработен напълно от мъниста.
 Снимка 591068

Помним и тоалета ѝ от празненството след Оскарите - горнището ѝ, наподобяващо мозайка, съчетано с прилепнала черна пола с пайети, и двете дело на Armani Privé. На Емрата постоянно можем да разчитаме, че ще ни зашемети с визия.
 Снимка 591067

И тъкмо това тя направи за следващ път. След като се завърна от Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж, където се организираха Седмиците на модата, Емили не пропусна да се появи на празненство в Ню Йорк.

На празника на списание W тя прикова погледите към себе си с предизвикателната и секси мрежеста рокля, украсена със скъпоценни камъни, която бе облякла.

С стилния си избор Емили Райтаковски не остави доста на въображението, разкривайки, че под роклята си носи доста внимателно, едвам видимо долни дрехи. Не се и съмняваме, че тъкмо тя е била с една от най-запомнящите се визии на празненството, нито пък че се е забавлявала и танцувала до момента в който има сили.
 Емили Ратайковски и видеото ѝ в TikTok, което породи слуховете, че е бисексуална
Бисексуална ли е Емили Ратайковски

Ново 20

На събитието са участвали и доста други звезди, измежду които и моделът Карли Клос, написа British Vogue.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР