Щом ловците на НЛО публикуваха видео на извънземен кораб с

...
Щом ловците на НЛО публикуваха видео на извънземен кораб с
Коментари Харесай

НЛО над родния град на Путин породи слухове за контакти с извънземни

Щом ловците на НЛО разгласиха видео на „ извънземен транспортен съд с триъгълна форма “, сниман в небето над Санкт Петербург (родния град на Владимир Путин), в мрежата плъзнаха клюки за връзки на съветското държавно управление с представители на извънземни цивилизации, написа The Inquisitr.

Тайнственият обект висящ над града за към две минути и половина, по-късно липсващ. Видеото, за което става дума, е направено от Вячеслав Головкин и е събрало съвсем 100 000 гледания.

В същото време скептиците, откакто деликатно изучили записа, стигнали до извода, че това по-скоро не е никакво НЛО, а са просто пуснати в небето китайски фенери или пък са парашутисти.

Но последователите на теориите, свързани с НЛО, са уверени, че Санкт Петербург притегля извънземните като магнит и считат, че това не е просто по този начин, ами съветското държавно управление е влезнало в контакт с извънземни цивилизации и очевидно нещо замисля.

Миналата година съветска студентка снима на видео конфликта на две НЛО, отново над Санкт Петербург. Ана Жмаева даже посочила видеото на полицията, само че по този начин и не станало ясно какво в действителност се е случило.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР