Щом има засилено търсене - има и предлагане, но то

...
Щом има засилено търсене - има и предлагане, но то
Коментари Харесай

Истерия за билети! Полетът от Москва до Анталия струва 7500 лева, до Хонг Конг е 48 000

Щом има засилено търсене - има и предложение, само че то е доста солено. Цена от над 7500 лв. (70 хиляди турски лири) доближава еднопосочният самолетен билет от Москва до Анталия, за където доста руснаци се насочиха след оповестената частична готовност. Да се откри свободен самолетен билет обаче е съвсем невероятно.

Анталия е най-предпочитаната от руснаците дестинация измежду турските окръзи. Повечето самолетни компании обаче въобще не оферират свободни места за полет от съветската столица за турския средиземноморски курортен град. Почти невероятно е да се откри билет и за полетите на националния авиопревозвач на Турция " Търкиш еърлайнс ".

Служители на туроператори, работещи на съветския пазар, оповестиха, че цената на самолетните билети се е повишила съществено във връзка със засиленото търсене, като за полетите на " Търкиш еърлайнс " доближава сумата от 70 хиляди евро за еднопосочен билет, а в други самолетни компании цената на място в самолета е в порядъка на 40-50 хиляди турски лири (4300-5400 лева), само че да се откри свободен билет граничи с невъзможното. По тази причина мнозина са поели на път към Турция с автомобил, отбелязва испанският вестник " Марка ".

В същото време билет за полет Москва - Хонк Конг пък коства галактическите за еднопосочен билет над 48 000 лв., обърнато от рубли. 

По множеството граници на Русия с Финландия, Армения и Азербайджан опашките от чакащи и цялостни с мъже коли са десетки километри, в някои случаи и над 50. 

Истерията по напускането на Русия измежду младите, откакто Путин разгласи готовност е в действителност голяма.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР