Щом блокадите на АМ Тракия остават въпреки подписаното и гласувано

...
Щом блокадите на АМ Тракия остават въпреки подписаното и гласувано
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Има неработещи министри, цели сектори, в които нищо не се прави

Щом блокадите на Автомагистрала „ Тракия ” остават макар подписаното и гласувано съглашение с енергетиците, очевидно има някакво съмнение. Затова през днешния ден е доста значимо гласуването в Народното събрание на Закона за енергетиката. Държа това, което сме подписали, да бъде изпълнено. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ В момента имаме една доста мощна работеща законодателна власт. Всичко, което се е случило с Украйна, мина първо през Народното събрание. В енергетиката по същия метод, за правосъдната промяна също ”, разясни Бойко Борисов.

Според него обаче нищо не се случва в цели браншове и има неработещи министри. „ Всяка вечер си приказвам с Николай Денков и му споделям къде са пропуските. Казвам ги на всички. Ще подкрепим държавното управление в зала, само че не може да си заравяме главата в пясъка за нещата, които не вървят. Именно по тази причина съм сериозен, с цел да се употребява времето и да работим още по-добре ”, добави Борисов. И бе безапелационен, че ГЕРБ няма да е партията, която ще смъкна кабинета.

По думите му, в случай че работи добре, държавното управление може да изкара цялостен мандат.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР