Щетите, които са нанесени на Украйна от руската агресия след

...
Щетите, които са нанесени на Украйна от руската агресия след
Коментари Харесай

Денис Шмигал: Загубите от войната на Русия срещу Украйна надхвърлиха $700 млрд.

Щетите, които са нанесени на Украйна от съветската експанзия след 24 февруари, доближиха над $700 милиарда Това съобщи в изявление за Frankfurter Allgemeine украинският министър председател Денис Шмигал. Тези загуби могат да бъдат покрити за сметка на блокираните на Запад съветски активи.
 
" Необходимо е да разработим механизъм за конфискацията на съветските активи, а по-късно и за вложение на получените средства във възобновяване на Украйна. Един сходен механизъм ще има като първа цел Русия, само че по-късно омже да се трансформира в крайъгълен камък за бъдещата световна система за сигурност. Занапред всеки деспот би трябвало да знае, че ще носи отговорност за експанзията със сътоянието на страната си ", добави Шмигал. 
 
Той предизвести, че украинците могат да останат без заплати и пенсии, в случай че Европейски Съюз спре финансирането на Украйна в границите на обещаните €9 милиарда " Днес бюджетът за защита съставлява 60 % от нашите държавни разноски, заради което ние използваме помощта на нашите сътрудници главно за обществени потребности и за реорганизация. Тук всяко закъснение може да има ужасни последствия ", съобщи украинският министър-председател.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР