Ще защитаваме и сегашния кабинет, ако в бъдеще се наложи.

...
Ще защитаваме и сегашния кабинет, ако в бъдеще се наложи.
Коментари Харесай

ДПС призова под маската на справедливост да не се вършат репресии |

Ще пазиме и настоящия кабинет, в случай че в бъдеще се наложи. Това съобщи ръководителят на групата на Движение за права и свободи в Народното събрание Йордан Цонев в декларация от трибуната на Народното събрание за ареста на Бойко Борисов.

" Няма ги сътрудниците от ГЕРБ, само че аз ще се обърна към тях, тъй като те ще го чуят: Всичко това стартира с тяхното ръководство. Нарушаването на закона, полицейщината на Цветанов и на идващите ръководства. Нарушенията, за които Движение за права и свободи приказва 12 години ", заяви 

Органите на страната бяха превърнати в бухалки против бизнеса, против елементарните жители. Бяха превърнати в инструмент за печелене на избори. Движение за права и свободи постоянно е протестирало против това ", уточни Цонев.

" Само че ние имаме една добавка към върховенството на закона. Отправихме я към президента Радев, отправихме я и към политическите сили в предните два Народното събрание, насочваме я и към вас - без реваншизъм ", сподели Цонев. Пой прикани под маската на правдивост не се правят репресии.

" Когато властта свърши идва отговорността. И ще настояваме тя да се носи по закон ", добави той.

Българска социалистическа партия: Говорим за господство на закона

„ Драматично претърпяват ГЕРБ събитията и виждат в това репресии. А тъкмо ГЕРБ да приказват за репресии, не е удачно. Говорим за господство на закона. Репресия е това, което ГЕРБ 12 години упражняваше върху българското общество ”. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Явор Божанков.

Той даде и образци. „ Лекарите в Горна Оряховица, показните арести, смазаните откраднати бизнеси в България. Всички помним историите на Цветан Цветанов, приключили с присъди за България. Управлението на ГЕРБ е еманация на корупцията ”, сподели Божанков. Той напомни и персоналната си история, когато полицията го упрекна, че купува гласове благодарение на медиа, само че нищо не беше потвърдено. 

„ ГЕРБ доближиха невиждани за Европейски Съюз равнища на корупция ”, сподели Божанков.

Имаше очакване за арести. Не може да виждаш кюлчета със злато, 7,8 милиарда пари, които не са минали през публични поръчки и да няма правдивост в страната “, сподели Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия. Той също напомни, че беше задържан в показана акция от въоружени маскирани служители на реда пред очите на децата му. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР