Ще заделим над 1 милион лева, които ще инвестираме в

...
Ще заделим над 1 милион лева, които ще инвестираме в
Коментари Харесай

1 млн. за ремонти и строежи в Ново село

Ще заделим над 1 милион лв., които ще влагаме в поправки и градежи в Ново село, разгласи кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев по време на среща през днешния ден с поданици на селото. В срещата взе участие и локалният кмет Иван Стойчев.

„ Заделените средства ще бъдат вложени за следното: първо най-важното нещо – за план на канализация и пречиствателна станция, с цел да имаме подготвен план, когато се отворят стратегиите за финансиране; за ремонт на улици; създаване на игрище за футбол на дребни вратички; вътрешен ремонт на читалището. Отделно ще изградим път с мост след детската градина, като по този метод хората, които идват, с цел да карат децата си на градина, да могат да излизат откъм гърба, а не да се връщат и да става запушване на пътя, който е еднопосочен “, изясни кметът Мараджиев.

В понеделник стартира и  ремонтът на ОУ „ Христо Смирненски “, за което Община Стамболийски завоюва план за 949 294 лв..

„ Така, откакто ремонтирахме детската градина по план за 1,2 милиона, ще имаме скоро и ремонтирано учебно заведение. За три години преобразихме с кмета Иван Стойчев Ново село, а до края на мандата ще има построени всички тези нови неща, които изброих “, сподели още градоначалникът.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР