Ще включва ли новият филм на Марго Роби - Birds

...
Ще включва ли новият филм на Марго Роби - Birds
Коментари Харесай

Обвиниха филма на Марго Роби Birds Of Prey в педофилия

Ще включва ли новият филм на Марго Роби - Birds Of Prey, подиуми с педофилски темперамент? Този въпрос занимава феновете на седмото изкуство и най-много на комиксите оттатък Океана. Повод за терзанието дадоха клюки, съгласно които 14-годишна героиня, изиграна от Ела Джей Баско, ще има полово привличане към злодея в лентата, зад чиято черна маска пък ще забележим Юън Макгрегър.

Спекулациите се появиха онлайн, като по всичко проличава, че техен първоизточник е авторката на комикси Грейс Рандолф. Тя акцентира още, че в Birds Of Prey Макгрегър ще го раздава с противоположна полова ориентировка, което било удар по LGBTQ общността.

Какво обаче знаем действително? Премиерата на Birds Of Prey е планувана за месец февруари 2020 година Това значи, че даже и да има сходни подиуми, след изразеното неодобрение е евентуално Warner Bros. и Марго Роби, която също е продуцент на заглавието, да отстранен евентуално скандалните подиуми.

Самата актриса, която изигра към този момент Харли Куин в „ Отряд самоубийци “, е признавала нееднократно, че новият филм ще е с целесъобразен наставнически надзор за лица под 18 години. „ Това не е независим филм за нея. Тя обожава да контактува с хората, по тази причина когато се заех с Birds Of Prey главната ми мисъл беше: Харли има потребност от приятелки “, разяснява още Роби.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР