Ще ви разкрия лесна, но много добра рецепта за цистит,

...
Ще ви разкрия лесна, но много добра рецепта за цистит,
Коментари Харесай

Излекувайте цистит само за 1 ден с обикновена акация

Ще ви разкрия лесна, само че доста добра рецепта за цистит, която ми предложи един прочут пчелар. Аз му се оплаквах от честите обострания на заболяването и мощната болежка в пикочния мехур. Освен това, даже след медикаментите непрекъснато усещах налягане в долната част на корема си и ме безпокояха честите визити в тоалетната.

Мъжът ме посъветва да набера елементарна бяла акация. Това беше през май, акацията разцъфваше мощно и всичко, което трябваше да направя, беше да събера от лечебния цвят и да пускам лекуването.

И по този начин, ето рецептата, която безусловно ме изправи на крайници и ми донесе здраве и самочувствие: съберете цветове на акация и ги изсушете на сянка. Или купете подготвен изсъхнал цвят от аптеката или от билковите магазини. Супена лъжица сушени цветя залейте с 1 чаша вряла вода, покрийте и накисвайте 30 минути. След това прецедете и охладете, прибавете 2 супени лъжици мед (за предпочитане акациев), разбъркайте и изпийте едновременно. Приемайте 3-4 пъти дневно по 1 чаша.

Ще ви помогне след един ден или даже по-рано. Ако болката е мощна, направете инфузията още по-силна – 1,5-2 супени лъжици акация на чаша вряла вода, прецедете добре (през 4 пласта марля). Пийте с мед или без мед (на вкус). Помага чудесно!

Вижте още: Невероятните изгоди на сапунените ядки за косата и освен

Вкусът на инфузията е доста прелестен, може да я пиете и топла, и студена. В горещите дни може да пиете до 5 чаши дневно. Забравила съм от дълго време за мъчителния цистит, само че в случай че отново се случи да премръзна или да ми изстинат краката, незабавно след прибирането ми вкъщи сварявам акация и не позволявам появяването на болежка.

Бъдете здрави!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР