Ще ви прозвучи страшно, но е факт, съобщен от лекари,

...
Ще ви прозвучи страшно, но е факт, съобщен от лекари,
Коментари Харесай

Изчисти тялото си от всички отрови! Нужни са само 4 евтини продукта! След това ще имаш тяло като на новороден!

Ще ви прозвучи ужасно, само че е реалност, обявен от лекари, че в червата на всеки от нас има над 15 кг токсини, които всекидневно тровят организма ни и ни разболяват.

Звучи страховито, само че е изцяло правдиво – като се замислим, че през живота ни в тялото ни минават тонове храна и хиляди литри течност.

Изхвърлете тези килограми отрова от червата си, които постепенно ви убиват!

Ако не чистим постоянно червата си, това води до съществени заболявания като проблеми с бъбреците,диабет, наднормено тегло, нарушен метаболизъм и даже проблеми в слуха и зранието.

И това не просто звучи ужасно, а сигурно е.

Стресът, неправилното хранене, лека простуда, която сте преболедували – всичко това води до интоксикация на организма и надлежно нарушение на процесите в него. Органите стартират да се натоварват и ние започваме да се разболяваме от най-различни болести.

Ще ви предложим една напитка, доста лесна за изработка, приятна на усет, а с изключение на, че ще ни прочисти от токсините, ще ни приготви за идния летен сезон и ще направи кожата здрава и сияйна.

И по този начин в какво се състои напитката:

вода 2 л, 1 бр. настъргана  краставица , 1 бр.  лимон , 12 листенца  прясна мента.  Всичко това се разбърква в огромно шише. Пийва се по 2 чаши всеки ден в продължение на 15 дни.

Цялата процедура може да се повтори няколко пъти, няма да навреди.

Лимонът  в напитката е извънредно богат на витамин С, както всички знаем. А витаминът е доста значим за предпазването ни от пролетните вируси.

Водата в  краставиците  пък оказва помощ точно за прочистването на организма от нездравословните отрови.

Ментата  пък е най-хубавото естествено средство за освежаване, което ни оказва помощ да се оправим със признаците на пролетна отмалялост.

Няма потребност да ви убеждаваме повече във значимостта от пречистване на организма. Опитайте тази вълшебна напитка, не коства съвсем нищо. / kulinar.bg

 
Ето по какъв начин да поддържате тялото си в идващите седмици и месеци: 
1. Можете да изпивате чаша топла вода преди да се храните, на празен корем. Това ще помогне на перисталтиката на червата.

2. Спете пълноценно и задоволително дълго. Сънят оказва помощ, с цел да почистим токсините.

3. Започнете разтоварваща диета – лятото е изключително уместно за това. Сега можете да намерите всевъзможни богати на витамини плодове и зеленчуци. Възползвайте се.

4. Извършвайте повече физически придвижвания – в случай че е належащо отидете пешком до работното си място. Движението е доста значимо за организма. Може да опитате и с извършения – изискват изпитание, само че пък и резултата ще бъде двоен. Ще помогнете на вашия организъм да изхвърли токсините и ще влезете в съвършена форма.

5. Ограничете пържените храни. Заложете на нещо малко по-здравословно и леко.

6. Всяка заран изпивайте по чаша вода с мед и лимон за филтриране на черния дроб.

7. Важно е да пиете най-малко два литра вода дневно. Течностите извънредно доста оказват помощ за детоксикацията на организма.

8. Ако не е доста мъчно за вас, пробвайте се един ден от седмицата да минете на билков чайс мед.

9. Пийте чай от коприва. Има задоволително прясна коприва, само че не забравяйте, че в случай че имате проблеми с бъбреците, тя не е по никакъв начин подобаваща за вас.

10. Изяждането на един грейпфрут след водата с мед и лимон също ще забърза процеса на детоксикация.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР