Ще върнем мандата, ако ни бъде даден, още същия ден.

...
Ще върнем мандата, ако ни бъде даден, още същия ден.
Коментари Харесай

Възраждане: Ще върнем мандата, ако ни бъде даден, още същия ден

Ще върнем мандата, в случай че ни бъде даден, още същия ден. Това сподели депутатът Цончо Ганев от "Възраждане " от коридорите на Народното събрание, представен от

Той добави, че са "за " избори по най-бързия метод и народът да дефинира кой да ръководи. Това и ще кажат на президента, че "трябва оптимално бързо да пристъпим към последващи избори " и той "да не бави " оптималните периоди за съвещания и мандати.

Напускането на Елена Гунчева, до неотдавна народен представител от Пловдив, Ганев разяснява по този начин: "На нейната съвест е това, което се е случило и по какъв начин се е случило. "

Той подсети, че тя е била от гражданската квота в партията им и оприличи нейното овакантяване с това на депутатите от Има Такъв Народ от тяхната парламентарна група.

"На всеки народен представител се поставят по 3 хиляди лв. отвън заплата, само че те с решение на партията постъпват по сметката на „ Възраждане” и се употребяват за общественополезна и културна активност, " отговри на обвиняванията на Гунчева депутатът. Сега с чат от тези пари били купени учебници по родинознание.

От предложенията на "Възраждане " за актуализация на бюджета той уточни като призната актуализацията на заплащането на пожарникари, служители на реда, "Гранична полиция " и личния състав към Народното събрание.

Не е било признато предлагането им за спомагателни средства за "Фонда за лекуване на деца в чужбина ".

"Срамно е да се събират пари от капачки ", добави депутатът.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР