Ще успеят ли най-дейните организации в протестите срещу управляващите да

...
Ще успеят ли най-дейните организации в протестите срещу управляващите да
Коментари Харесай

Слави, Мая, Триото и ДБ се обединиха срещу Борисов и Гешев

Ще съумеят ли най-дейните организации в митингите против ръководещите да се обединят?

Това е основният въпрос, който ще реши изходът от изборите.

От Отровното трио през днешния ден излязоха с позиция, която загатва, че има извършени диалози, чиито резултат се пояснява като позитивен в тази тенденция.

Ето какво пишат от Триото:

„ Ние, от „ Отровното трио и жителите “, показваме своето задоволство от обстоятелството, че ръководещата мафия се провали в опитите си да всее разкол, взаимни обвинявания и нападки сред главните опозиционни субекти. Борисов ясно разпознава кой ще нападна – посредством избори – олигархичната му власт, само че напъните му за разделяне не съумяха. Той няма да спре и всички ние го знаем. Борисов не може да бъде почтен състезател и единствено дружно можем да се надигнем против машината на страната, употребена за кавга с непослушните.
Готовността на партиите и сдруженията, представлявани от господин Слави Т. Трифонов   господин Христо Иванов и съдружните му сътрудници, както и от госпожа Мая Манолова и партиите, застанали зад нея, за взаимно съдействие за надзор над изборния процес и гарантирането на неговата почтеност, са нашето оръжие за идната борба на жителите за смяна. Това е в интерес на всички хора, гаранция за съблюдаване на конституционните ни права и явен опит да се спрат злоупотребите под диктовката на властимащите.
„ Отровното трио “ и жителите считаме, че последните изказвания на „ Демократична България “ и „ Изправи се.БГ “, както и в началото декларираната позиция на партия „ ИТН “, дават късмет за огромна смяна в страната и  опция за  реализиране на консенсус в бъдещия парламент към стратегическите задания, свързани с връщането на свободата, народна власт и правовия ред.
Усилията си костват и идва време, в което всеки от нас ще почита мнението на другия и получаваме късмет да се съсредоточим за офанзива против главния проблем за страната ни, както го правеха жителите по площадите на България и света в продължение на месеци. Съдбата на страната е по-важна от обособените ползи на всеки един и пристигна време, в което можем да го потвърдим! “, обявиха Адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Проф. Велислав Минеков

Адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян “

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР