„Ще трябва да отидем и на нови избори и след

...
„Ще трябва да отидем и на нови избори и след
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма как само една политическа сила да управлява

„ Ще би трябвало да отидем и на нови избори и по-късно да поставим всички старания България да стартира да излиза от политическата рецесия. Няма по какъв начин единствено една политическа мощ да ръководи и да постави основата на някаква политическа непоклатимост в страната “, разяснява Тома Биков от ГЕРБ във връзка неуспеха и на трития мандат за сформиране на кабинет.

По думите му това е признак за некадърност и нереалистичност на желанията на тези политически сили, които имаха свръх поръчки още преди изборите през април.

„ Сбъдна се нещо, за което ние предупреждавахме – няма по какъв начин анти ГЕРБ реториката да се трансформира в идеология, която да бъде спояваща за тези политически сили “, означи Тома Биков.

„ Съвсем скоро ще определим претендента на ГЕРБ за президент, чакаме първо датата. Профилът му би трябвало да бъде на човек, който да е деен участник и посредник за възобновяване на политическия живот в страната, който беше опустошен и една от главните фигури в това беше президентската институция и Радев на първо място “, сподели още Тома Биков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР