Ще станете свидетели на поредната невероятна вечер, в която смехът

...
Ще станете свидетели на поредната невероятна вечер, в която смехът
Коментари Харесай

DOCK 5 Night Club представя „Нема такъв живот’’ с Шкумбата и още крале на хумора

Ще станете очевидци на следващата невероятна вечер, в която смехът е обезпечен на 100 %

На 9-ти декември ни чака извънредно вълнуваща вечер, тъй като ще станем очевидци на авторския стендъп комеди театър „ Нема подобен живот " с неповторимите Георги Николов, Калин Кирилов и Венсан Петров, дружно с ветеранът на българската комедия – Шкумбата, а мястото е DOCK 5 Night Club! Едно място – хиляди страсти.

DOCK 5 Night Club не е просто нощен клуб, а място, чиято сцена става сцена на разнообразни събития, като неотдавна състоялата се премиера на книгата на Димитър Калбуров „ От Другата Страна’’. Разнообразие в събитийния календар внесоха и  редица комедийни постановки и циркови представления с гениите от Нов Цирк. Тук имате опцията както да се наслаждавате на обичания си реализатор и последните музикални шлагери, по този начин и да се придвижите в свят, изпълнен с комизъм и веселба до безкрайност!

Ето за какво клубната страст на Бургас DOCK 5 Night Club ви кани да станете очевидци на следващата невероятна вечер, в която смехът е обезпечен на 100 %! Комедиантите от „ Нема подобен живот’’ ще накарат публиката да изживее същинско и занимателно странствуване!

Достъпът за лица под 16 години е стеснен!

Може да закупите вашите билети от 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР