ще станат свидетели на последната епична битка между големите финалисти

...
ще станат свидетели на последната епична битка между големите финалисти
Коментари Харесай

„Отличникът“ Никола срещу „бунтарката“ Чилева на финал в Hell’s Kitchen

ще станат очевидци на последната епична борба сред огромните финалисти във втория сезон на Hell’s Kitchen България. „ Отличникът “ Никола ще се изправи против „ бунтарката “ Чилева в последния кулинарен дуел, в който победител може да бъде единствено един. Всеки един от тях имаше много извоювани борби против другия в трите месеца на тествания, неотклонен труд в Кухнята на Ада, изолираност от околните и време, в което и всеки един от 18-те участника трябваше да се потвърждава пред началник Виктор Ангелов като топ готвач и отличен водач, който не се огъва пред компликации и стрес в кухнята. Кой обаче ще завоюва войната довечера и ще грабне премията от 100 хиляди лв., дружно с контракт в един от четирите ресторанта на началник Виктор Ангелов ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Последният, който напусна кораба на Hell’s Kitchen единствено на крачка от финала беше Тихомиров. „ Благодаря за напъните, които постави. Ти държа летвата високо още от първия си ден в Кухнята на Ада “, с тези думи началник Виктор Ангелов се раздели вечно с третия финалист в Hell’s Kitchen. След напускането си Тихомиров показа, че несъмнено е научил доста от началник Ангелов, само че най-важното е било посланието „ в никакъв случай да не се предава и да не прави неужни компросиси “. На въпроса кое му е било най-трудното в Кухнята на Ада той дава отговор: „ Ежедневната битка, първо със себе си и по-късно с всички участници “.

В последния епизод от втория сезон на Hell’s Kitchen България довечера феновете на NOVA ще видят по какъв начин Чилева и Никола ще покажат изключителни готварски умения и хъс за победа. Двамата ще готвят първите си авторски менюта и ще провеждат кухните си с готвачи, които сами ще изберат и обучат за решаващата крайна резервация. Ще бъде извънредно значимо гостите на цялостния ресторант на Hell’s Kitchen да останат удовлетворени от храната, защото началник Ангелов ще вземе поради и тяхното мнение преди окончателното си решения кой да грабне купата „ най-хубав професионален готвач на България “ за 2019 година

Както постоянно ВИП гостите на ресторанта ще нажежат в допълнение ситуацията, а може да има и специфични поръчки.
 посетители NOVA-->
На последната резервация в Hell’s Kitchen ще участват изключителните Катя и Здравко от дует Ритон, телевизионният водещ Драго Драганов и другари, Наум Шопов от сериала „ Отраднат живот “ и неговата другарка, както и фамилията на лекар Енчев.
 посетители NOVA
Какво още може да чакаме във финалния епизод на Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA можете да разберете и от самия началник Ангелов в изявлението му за „ Здравей България “.
 посетители NOVA
Кой ще завоюва огромната премия Чилева или Никола и ще стане първенец в Кухнята на Ада ще разберем довечера от 21:00 по NOVA.

Актуални вести ще откриете на, както и на.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOV
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР