Ще сме напълно честни - любовната история на Дженифър Лопес

...
Ще сме напълно честни - любовната история на Дженифър Лопес
Коментари Харесай

Когато Джей Ло е прекалено откровена

Ще сме изцяло почтени - любовната история на Дженифър Лопес и Бен Афлек ни се коства една от най-романтичните измежду звездите. И надали някой сценарист на холивудски ромком би могъл да я измисли по-добре, в сравнение с се е случила в живота.
 Дженифър Лопес, Бен Афлек, Грами 2023 и дебюта на двойката на премиите
Джей Ло и Бен Афлек - за първи път на аления килим като съпрузи

Заедно на аления килим

Заедно, разграничени и още веднъж дружно - кой не би желал да надникне най-малко за малко в фамилията на Джей Ло и Афлек? За благополучие те самите ни дават достъп до него благодарение на формалните си профили в обществените медии.

Така научаваме, че двете деца на 53-годишната певица - близнаците Макс и Еме, са навършили 15 години преди ден. По този мотив Джей Ло разгласява видео в Instagram, където виждаме доста персонални фотоси на децата през годините.

Разбира се, незабавно вършат усещане тези, на които Макс и Еме са в компанията на артиста. Както и фрагменти, на които се вижда цялото огромно семейство на двойката: с изключение на близнаците на Лопес от брака й с Марк Антъни, двамата са родители и на децата на Афлек от брака му с Дженифър Гарнър - 17-годишната Вайълет, 14-годишната Серафина и 10-годишния Самюъл.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР