Ще се проведе протест на националния синдикат на пожарникарите и

...
Ще се проведе протест на националния синдикат на пожарникарите и
Коментари Харесай

Пожарникари и спасители от цялата страна излизат на протест

Ще се организира митинг на националния профсъюз на пожарникарите и спасителите „ Огнеборец “ към КНСБ, за който ви информирахме преди дни.

Това оповестиха от пресцентъра на КНСБ. Предвидени са манифестации пред Министерство на вътрешните работи и пред Министерство на финансите, както и шествие. "Причината за митинга са несъответстващите политики прилагани от политическото управление на Министерство на вътрешните работи, водещи до закриване на районни и участъкови служби и незадоволителното финансиране на Главна дирекция ПБЗН – Министерство на вътрешните работи и Дирекция „ Национална система 112” за идната 2018 година ", показват от синдиката. Основен акцент в митинга ще бъдат замразените приходи на чиновниците в Министерство на вътрешните работи.

Първият протест ще се организира от 12.00 до 13.00 часа, пред Министерство на вътрешните работи в градината на „ Св. Седмочисленици”, в пространството сред входа от ул. „ 6 септември “ и входа от ул. „ Генерал Паренсов “. След този протест ще тръгне шествие по ул. „ 6 септември “, ул. „ ген. Гурко “, ул. „ Г. С. Раковски” до Министерство на финансите – пред входа откъм улица „ Славянска”, където ще се организира втори протест.

Очаква се в митинга да се включат към 1000 души. Акцията е подкрепена от Синдиката на гражданската администрация в Министерство на вътрешните работи, както и от Синдикат „ Охрана “ към Министерство на правораздаването.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР