Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството

...
Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството
Коментари Харесай

Андрей Цеков очерта основните приоритети пред служебния министър Виолета Коритарова

Ще се постарая да продължа започнатото от екипа на Министерството на районното развиване и благоустройството и в работата ми ще има последователност. Без последователност няма по какъв начин да продължим напред. Това сподели служебният министър на районното развиване и благоустройството при поемането на поста от досегашния министър.

" Наясно съм, че има много работа, а интервалът е къс. Затова е значимо да не забавяме темпото, да не губим време и да приключим това, което е стартирано ", акцентира Коритарова.

Тя изясни, че все още има известно закъснение в осъществяването на плановете, заложени в Националния проект за възобновяване и резистентност, изпълнявани от Министерство на регионалното развитие, само че ще се постарае да навакса забавянето.

от своя страна пожела триумф на новия министър и очерта няколко съществени параметри, по които оставя " фронт за работа " на приемничката си. На първо място той сложи строителството на четирите съществени автомагистрали – " Хемус ", " Европа ", " Русе – Бяла " и " Видин-Ботевград ". 

" Основните поправки също са част от плановете, които ще дадат опция за асимилиране на финансови средства ", добави Цеков и изясни, че има известно закъснение с издаването на позволения за градеж по някои съществени поправки, което е уязвимост на Агенция " Пътна инфраструктура ".

" Колосална работа свърши екипът на Министерство на регионалното развитие по " общинската стратегия ", акцентира още той и посочи, че във ведомството работят изключителни експерти.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР