Ще се подобри ли качеството на ремонтите по варненските улици

...
Ще се подобри ли качеството на ремонтите по варненските улици
Коментари Харесай

Асфалтираха дърво във Варна

Ще се усъвършенства ли качеството на ремонтите по варненските улици при новия кмет? Това е един многото въпроси, които жителите си задават след промяната на кмета. Очакванията са, че след безапелационните поръчки за това от Благомир Коцев, някои неуместни практики ще останат в предишното.

За страдание, ремонтът край жп гарата във Варна дава образец, по какъв начин още веднъж се асфалтира дърво, без да се остави към него нужната пръст. Практиката неведнъж е подложена на критика и преди.



„ Простотията с асфалтиране на дървета продължава....Това е от ремонта, който се прави сега в региона на ЖП ГАРА-ВАРНА “, това написа във Facebook Атанас Николов, който пусна и фотография като илюстрация на думите си.

Публикацията е в групата „ Забелязано във Варна “ и събира много мнения. Повечето са извънредно негативни, като главният въпрос в тях е къде е контрола на осъществяването на ремонта. Дори при демонстрация на обикновено мислене, такава нелепост не би трябвало да се позволява, единомислещи са коментиращите варненци.

Доста показват и възмущението си, че предстоящите промени в поддържането на инфраструктурата на Варна се вършат прекомерно постепенно и несигурно.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР