Ще се наложи македонският политически елит да се сблъска с

...
Ще се наложи македонският политически елит да се сблъска с
Коментари Харесай

Петър Колев: Не зная кой лъже македонците, че могат да променят правилата за влизане в ЕС

Ще се наложи македонският политически хайлайф да се сблъска с истината и редица представители на европейски страни споделят тази истина. Аргументите, че Македония дълго е чакала да се причисли към Европейски Съюз не е мотив за присъединение, че е дребна страна също не е мотив за присъединение към Европейски Съюз. Македонският политически хайлайф продължава да лъже личните си жители за това, че някой различен пречи на европейската им интеграция, казусът е в Скопие и решението може да пристигна единствено от Скопие. Това съобщи пред бТВ Петър Колев, изпълнителен шеф на БГНЕС, ръководител на Граждански либерален съюз в РСМ и координатор на „ Центъра за стратегически разбори и обмисляне “.

Ангажиментите за смяна в конституцията и преговорната рамка, може да се създадат единствено в македонските институции и просветителна система. Този интервал, който е пред нас, идната седмица ще дойдат външните министри на Франция и Германия и в Скопие, ще се изрази безапелационната позиция, че няма по какъв начин Македония да продължава да шикалкави. Европейски Съюз споделя, че този нереформиран геополитически план, изпълнен с ненавист и антибългаризъм, не може да допуснем в Европейски Съюз, безапелационен е Колев.

Не знам за какво някой в Скопие продължава да лъже личните си жители, че ще успее да промени разпоредбите за влизане в Европейски Съюз. Промяна на преговорна рамка, и това което някой се пробва да излъже, не се е случвало в процеса на договаряния с Европейски Съюз. Българските жители поминък каква висока цена се заплаща по пътя за договаряния за Европейски Съюз. Нека да се осъществят уговорките, които са подписани, прикани Колев. Македонизмът осъзнава, че идва неговият край, приказвам за оня комунистическият артикул на титовистка Югославия и подсилен от Коминтерна преди време, той схваща, че няма място в Европейски Съюз. Тези хора се пробват със зъби и нокти да държат надалеч Македония от Европейски Съюз. Убеден съм, че стартира един нов интервал в връзките сред Скопие и София. Искам през този интервал да стартираме да градим доверие и съответни неща да се случат. Убеден съм, че връзките сред районен съд Македония и България са на европейския път. Македонският европейски трен е комплициран, въпросът какъв брой бързо ще се движи към Европейски Съюз, зависи единствено от управляващите в Скопие, акцентира още Петър Колев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР