Ще събират информация за свързването на пътища между градоветеОбиколката на

...
Ще събират информация за свързването на пътища между градоветеОбиколката на
Коментари Харесай

Колите на Google Street View отново по българските пътища

Ще събират информация за свързването на пътища сред градовете

Обиколката на Street View колите в България ще стартира на 25 юни и ще продължи към 2 месеца

Това лято колите на Гугъл Street View ще пътуват още веднъж през България за да актуализират локалните данни в картографската услуга Гугъл Maps. Този път колите ще се концентрират върху приемане на по-актуална информация за свързването на пътища сред градовете.

Street View е известна функционалност на Гугъл Maps, която понастоящем е налична в над 85 страни по света, както и в елементи от Арктика и Антарктида. Благодарение на нея, потребителите могат да гледат 360-градусови графични изображения на разнообразни улици и детайли на културното и национално завещание, налични също на мобилни устройства.

Street View е налична в България от 2013 година насам и се актуализира непрестанно, с цел да поддържа и отразява вярна на действителността картина, припомниха от интернет компанията. Обиколката това лято ще стартира на 25 юни и ще продължи към 2 месеца.
още по тематиката
Гугъл поставя огромни старания, с цел да отбрани неприкосновеността на персоналния живот, като в същото време разрешава на всички консуматори да се възползват от Street View. Преди всяко издание на събраните изображения се прави обработка със специфична технология. Тя замъглява лицата на хората и регистрационните номера на колите, с цел да не могат да бъдат разпознати, като по този начин пази неприкосновеността на персоналния живот.

Street View разполага и с спомагателна функционалност за унищожаване на изображения. Потребителите могат да употребяват бутона „ Подаване на сигнал за проблем ” в долния десен ъгъл на всяко изображение.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР