Ще разговаряме с БСП заедно с Демократична България, няма да

...
Ще разговаряме с БСП заедно с Демократична България, няма да
Коментари Харесай

Иван Христанов, ПП: Ще разговаряме с БСП заедно с ДБ, няма да е днес

Ще беседваме с Българска социалистическа партия дружно с " Демократична България ", няма да е през днешния ден, държавно управление тяхно няма да подкрепим, ще приказваме за политики, съобщи Иван Христанов от " Продължаваме Промяната ".

Относно идната през днешния ден лидерска среща, проведена от левицата, Иван Христанов разяснява, че този вид диалози са закъснели и добави, че разговорът сред партиите не се получава. Христанов изрази подозрение, че Бойко Борисов ще участва на срещата.

Според Иван Христанов разграничаването от Българска социалистическа партия се дължи на хартиената коалиция и правосъдната промяна, по-специално въздействието на основния прокурор.

" Няма политическа воля да има държавно управление, ГЕРБ и Българска социалистическа партия бягат от отговорност и се пробват да я трансферират на нас ", сподели още Иван Христанов пред Българска национална телевизия.

Случаят Nexo разяснява като опит на политически сили в Народното събрание, имам предвид ГЕРБ и " Възраждане ", по този начин и на самата прокуратура да изпратят мощен сигнал към всички, които дръзват да финансират по един или различен метод политически сили.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР