Ще разберете каква е връзката със сегашната ситуация у нас.

...
Ще разберете каква е връзката със сегашната ситуация у нас.
Коментари Харесай

Щурмът срещу властта продължава, лъснаха руските карти. Следете КПКОНПИ

Ще разберете каква е връзката със сегашната обстановка у нас.

Първият открит масиран опит да бъде съборено държавното управление на Кирил Петков удари към този момент на камък. След демостративното отдръпване на Слави Трифонов и партията му ръководството Петков не хвърли оставка, нито разгласи разформироване на кабинета. Обратно – получи поддръжката на Българска социалистическа партия и „ Демократична България “, които акцентираха, че в тежка обстановка като сегашната, най-отговорното е да се работи против рецесията.

Говорих с човек, който е част от държавното управление. Важна част. Попитах го дали отдръпването на Има Такъв Народ е политическо решение на една партия, подтикната от националните ползи или част от подмолна скица. Отговори: Не е първото. След което посъветва публицистите да гледаме в посока работата на КПКОНПИ в близко бъдеще, както и избора на нов състав на Висшия правосъден съвет. Там е заровено кучето.

В пакета неприятности, които чакат водещи политици от ръководството на Борисов, влизат още следствие на закононарушенията към построяването на Турски/Руски поток. Да, за престъления става дума!

Милиардите, потънали през строителството на пътища и най-много на Автомагистрала „ Хемус “. (Над 500 са страниците, описващи съпричастността на някогашния министър председател Борисов в тези схеми, които са били предоставени на съдружните сътрудници, включително и на ИТН…)

Истинско следствие на аргументите за банкрута на КТБ и последвалото плячкосване на активите на банката.

Разследванията за къщата в Барселона и цялостното с пачки и кюлчета чекмедже на водача на ГЕРБ.

Разследване на случая с демонстративната кавга с кметиците на „ Младост “ Десислава Иванчева и Биляна Петрова.

Внимание: Разглеждане на всички сигнали и доказателства за неразбираемите имотни придобивки на основния прокурор и дамата, с която живее на фамилни начала.

Още най-малко 10 значими следствия на колосални корупционни схеми са измежду претекстовете за фронталната офанзива против държавното управление.

Вече се внася проектозакона за промени в КПКОНПИ. Това ще покаже ясно позициите на партиите в Народното събрание. Ще забележим кой барни статуквото на живот и гибел и кой поддържа същинска битка против корупцията. Всеки българин може да напише най-малко 10 имена на политици, които би трябвало да станат клиенти на КПКОНПИ. Следете какво ще се случи с проблема, също и дейностите на Бойко Рашков.

Зад масираната офанзива прозират ползите на Кремъл. Уууу! – викат подвластни политолози и съветски сътрудници от всевъзможен диаметър и позиция – Това е доктрина на конспирацията. Този хор е мобилизиран от дълго време и пробва да заглуши всеки опит да се повдигне завесата пред денонощните старания на съветското посолство в София да прокара концепцията на Москва България да бъде превърната в тежък проблем за Европейски Съюз и НАТО.

В този смисъл е задоволително да чуе човек Слави Василев, Татяна Буруджиева, Кънчо Стойчев, Харалан Александров и още неколцина, с цел да сглоби облика на евразийския мрачен облак, щръкнал над страната ни. И това не е доктрина на конспирацията, а действителност.

В България всички клюки в последна сметка се оказват истина. В момента един подобен слух сковава от боязън хора от така наречен хайлайф, които знаят калко са крали и мародерствали и по какъв начин са продавали страната ни за милиони рубли, умно обменени в долари и евро.

Междувременно ще разберем дали решението на Слави Трифонов е високо патриотично или нещо друго. Това ще реши ориста освен на ИТН…

Хамид Хамид и Йордан Цонев може би се радват преждевременно.

Затова първоначално описах за Едгар Хувър.

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР