Ще продължим да вършим отговорно и прозрачно работата, за която

...
Ще продължим да вършим отговорно и прозрачно работата, за която
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Ще продължим да водим отговорно и прозрачно работата си


Ще продължим да вършим отговорно и транспарантно работата, за която сме определени и назначени от президента на Република България. Ще запазим спокойствието и рационалния разговор в публичните връзки. Наш приоритет ще бъде организацията и подготовката на почтени, демократични и свободни избори.

Това съобщи Гълъб Донев при встъпването на новото служебно държавно управление.

„ Министър се става след първото управническо решение, след първия конфликт с ползи, разнообразни от публичния интерес, след първата преодоляна рецесия, след първите договаряния, в които не си отстъпил и на милиметър от интереса на България. След първата позволена и осмислена неточност “, добави той.

Донев съобщи, че към този момент имат опит с първия мандат.

" Знаем какво следва, още повече, че офанзивата против някои от нас даже не изчака предизвестения завършек на 48-ото Народно събрание, ще бъдем упреквани за провали, ще бъдем посочени като виновници за несбъднали се промени, ще носим отговорност за решения, за които пълномощия има единствено Народно събрание. Готови сме за втория сезон на политическия " Сървайвър “, сподели служебният министър-председател.

Той добави, че служебното държавно управление ще продължи напъните си за възобновяване на доверието на българските жители в страната.

„ Довчера бяхме стотното държавно управление на България, през днешния ден примес 101-то и повода за това е единствено една. 48-ото Народно събрание, макар декларираната упоритост и демонстрациите за форма на разговор не съумя да излъчи постоянно държавно управление “, сподели Донев.

„ И този път ЦИК може да разчита на подпомагане и поддръжка от страна на държавното управление за справяне с компликациите, които се обрисуват вследствие на измененията в Избирателния кодекс, гласувани от болшинството от народните представители в 48-ото Народно събрание. Както предходната година, по този начин и в този момент няма да участваме в предизборната акция. Това не е нашата сцена “, заключи Гълъб Донев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР