Ще продължим да работим трудно“. Това заяви пред журналисти министърът

...
Ще продължим да работим трудно“. Това заяви пред журналисти министърът
Коментари Харесай

Калин Стоянов: Ще продължим да работим трудно с Гл. секретар на МВР

„ Ще продължим да работим мъчно “. Това съобщи пред публицисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов, който разяснява отхвърли на президента да освободи от служба основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров, представен от Българска телеграфна агенция.

„ Действително във вчерашния ден в Министерството на вътрешните работи се получи отвод за координиране на това, което ние поискахме, а точно освобождение на основния секретар от Министерство на вътрешните работи “, удостовери министър Стоянов.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от прессекретариата на президента осведомиха, че формалният отвод на президентската институция на предлагането за отстраняването на основния секретар на Министерство на вътрешните работи към този момент е изпратен на отрасловото министерство. Миналата седмица министър председателят Николай Денков съобщи, че министърът на вътрешните работи Калин Стоянов е изпратил стимулирано искане до президентството, с което изисква промяна на Петър Тодоров, с който има разлики за това по какъв начин би трябвало да бъде координирана и обезпечена работата в министерството.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР