Ще продължим битката гласуването у нас да е като в

...
Ще продължим битката гласуването у нас да е като в
Коментари Харесай

Йордан Цонев : Ще продължим битката гласуването у нас да е като в САЩ

Ще продължим борбата гласуването у нас да е като в Съединени американски щати. Това сподели депутатът от и зам.-председателят на Народното събрание Йордан Цонев  Йордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „ Икономика и организация на в ефира на Нова телевизия.

„ Предложихме 100% машинно гласоподаване, само че с машини, с които се гласоподава в Съединени американски щати “, сподели той.

И изясни, че в Съединени американски щати си попълваш бюлетината, вкарваш я в машината, тя я сканира. Ако нещо си объркал, тя ти я връща и ти си я поправяш.

„ Елиминираме невалидните бюлетини. Но по този начин бюлетината остава като скъпа книга, тъй като с нея, като се преброи след това, може да се апелира. Това искаше. И нощес можеше да го реализира, в случай че от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ не бяха излезли от зала “, сподели Цонев.

Депутатът от още веднъж съобщи, че те нямат доверие в тези машини, защото при тях няма надзор на всички етапи. „ При скенер машините е друго – има какво да се ревизира. Имаме право да нямаме доверие “, сподели той.

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР