Ще продължа да настоявам ВСС максимално бързо да разгледа по

...
Ще продължа да настоявам ВСС максимално бързо да разгледа по
Коментари Харесай

Гешев: Ще настоявам ВСС да разгледа максимално бързо твърденията на Йорданова и Стоилов

„ Ще продължа да упорствам Висш съдебен съвет оптимално бързо да прегледа всъщност изказванията на Надежда Йорданова и Янаки Стоилов, с цел да стане ясно на българските жители, че нямат никакви юридически учредения. Зад тези думи стоят политически ползи. Вероятно интерес от това има олигархията и мафията. Цената ще платят жителите. Вероятно се цели нелегитимно преодоляване на прокуратурата, лична промяна на основния прокурор и съсипване на наказателното правораздаване с по този начин наречени промени ”. Това съобщи Иван Гешев пред публицисти.

Днес Висш съдебен съвет още веднъж ще прегледа процедурата по предварителното преустановяване на мандата на основния прокурор. Има две претенции за това – едното е на министъра на правораздаването Надежда Йорданова, а другото – на нейния предходник Янаки Стоилов.

„ Прокуратурата е една от дребното работещи институции у нас сега. Виждам какво се случва с останалите. Йорданова се тормози от желанието ми да дебатираме за това, което тя назовава правосъдна промяна ”, разясни основният прокурор.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР