"Ще предложим правителство не като политически знак, а такова което

...
"Ще предложим правителство не като политически знак, а такова което
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще предложим правителство

"Ще предложим държавно управление не като политически знак, а такова което от ден първи може да гони амбициозни цели, макар дребните шансове то да бъде подкрепено ". Това сподели вицепремиерът Томислав Дончев, който беше и лидер на листата на Коалиция ГЕРБ-СДС в Габрово, на конференция в централата на партията, на която беше показан разбор на изборните резултати.

"Победителят е един като брой гласове ,

като това кой е преди всичко в община, област и брой народни представители, само че най-важното е, че това е победа, макар всички, макар горещото политическо лято на предходната година, макар естествения резултат на амортизиране от престоя във властта, макар пандемията, макар пропагандата в изборния ден и тоталната консолидация на няколко политически сили ", добави Томислав Дончев.

Той благодари на всички изборни администрации, които макар опитите да се втълпи, че изборите ще бъдат провалени, са протекли обикновено. "Искам да стартира с признателност към всички български жители, които макар опитите да бъдат отвратени от изборния развой, отидоха да гласоподават. Българската народна власт е жива. Искам да благодаря на всички български жители, които за прощален път ни дадоха своята поддръжка, за нас това е дълг и отговорност ", акцентира вицепремиерът.

"Обичайно опитите да се заобиколи първият и да бъде съединена структура от всички останали приключват зле .

Не го четете като пристрастеност към власт. Властта тежи доста, в случай че имаш нежни плещи - може да ти счупи гръбнака. Това, че си срещу някого, не е идея, а единствено липса на идея ", сподели още той.

"ГЕРБ завоюва тези избори и то с безапелационна преднина пред втория. Партията не може да бъде заобикаляна в Народното събрание. Повече от четвърт от отишлите до урните дадоха своя избор за ГЕРБ. Несъставянето на кабинет, би могло да докара страната до рецесия ", съобщи Даниел Митов.

Очаквайте детайлности!
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
1 коментар Водещи--> --> Не пропускай Двама приятеля си приказват: - Жена ми страда от алкохолизъм. - Че тя пие ли? - Не. Аз пия. А тя страда... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниМоже ли още веднъж учениците да се върнат към онлайн-обучение, в случай че цифрите на заболеваемостта се повишатПроучване сочи, че разводите е Германия са се нараснали пет пъти в следствие от пандемията. Вече цялата процедура може да се извърши и онлайнАко притежателите на контейнерния транспортен съд откажат да компенсират вредите, породени на канала, делото ще бъде предадено на съдКакъв е мотивът за изявлението на водачът на Сръбската радикална партияТой незабавно се е изолира в карантина, преди траурната работа за херцога на ЕдинбургКрасивата фотография ще е от изгода за проучването на известната М61Бъдете съобразителни и комбинирайте дилемите си по този начин, че да приключите за един денВече половин година един вълк обикаля най-големия парк и вилните зони на ХасковоСитуацията със чиновниците в заведенията е извънредно комплицирана – няма такиваЕто какво би трябвало да знаете за косата и нейното здраве, с цел да ѝ се радвате по-дълго " Инцидентът " е станал единствено ден откакто Иран, в нарушаване на договорката със международните сили от 2015 година, пусна в деяние нови центрофуги за обогатяване на уранВижте какво още сподели определеният за народен представител от гражданската квота на " Демократична България " Мартин ДимитровСъщевременно се е присмял на някогашния основен медицински консултант доктор Антъни ФаучиНовината заяви кметът на Бургас Димитър НиколовВижте по какъв начин ще се реализира движениетоКоментар на концесионера на плажа Иван АлексиевОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР