Ще предложим един от Продължаваме промяната- Демократична България и един

...
Ще предложим един от Продължаваме промяната- Демократична България и един
Коментари Харесай

ПП-ДБ предлагат Даниел Лорер за еврокомисар, чака се кандидатът на ГЕРБ

Ще предложим един от " Продължаваме промяната " - Демократична България и един от ГЕРБ за еврокомисар, мъж и жена ще са. Даниел Лорер ще е нашият избор от " Продължаваме промяната ", не знам от ГЕРБ кой ще предложат. Това съобщи Кирил Петков пред bTV. 

Той разказа като " цялостна замяна " назначението на Борислав Сарафов за краткотраен основен прокурор. " Идеята, че от Гешев да отидеш при Сарафов е изцяло непремливо. Затова реагирахме незабавно ", сподели Петков.

" Трябва да се покаже, че 2013 и 2014  година минаха, към този момент имаме гражданско общество, партии, които няма да си затварят очите при такива решения ", добави той. По думите му такива " заменки " не е пътят, по който България да се движи и няма да вървят със затворени очи.  " Има доста по-резонни промени в Конституцията. От наша позиция най-логично е до момента в който тече смяната в конституцията  да не се бърза, Висш съдебен съвет да покаже, че времената са се трансформирали. Сарафов да не застане с лицето си и да не е следващият Гешев ", сподели някогашният министър председател.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР