Ще празнуват ли Хелоуин децата на Уилям и Кейт? Броени

...
Ще празнуват ли Хелоуин децата на Уилям и Кейт? Броени
Коментари Харесай

Трик или бонбони в кралския дворец

Ще честват ли Хелоуин децата на Уилям и Кейт? Броени дни преди празника Вси светии, херцогинята на Кеймбридж внесе изясненост по този въпрос, откакто бе видяна да обикаля из магазини за карнавални костюми. По всичко проличава, че шопинг разходката ѝ е с цел да избере най-подходящото облекло за своите малчугани.

Кейт Мидълтън е посетила известна американска верига супермаркети, където е избрала костюми за своите деца. С нея са били принц Джордж и принцеса Шарлот, оповестява „ Mirror “.

Докато пазарувала, брачната половинка на принц Уилям не пропуснала да поздрави почитателите на кралското семейство, събрали се в комерсиалния обект. Тя разпитала няколко деца по какъв начин считат да се маскират за Хелоуин.

Херцогинята на Кеймбридж желала да не бие на очи до момента в който пазари в магазина. Бодигардите ѝ помолили хората да не я снимат.

„ Не очакваш да я видиш, когато отиваш да пазаруваш. Не можах да се съсредоточа в покупките си “, разяснява Кати Уитакър, която се развълнувала при появяването на Кейт Мидълтън в комерсиалния обект. Тя разяснява, че херцогинята била облечена в изтънчен тоалет – черни публични панталони и поло в същия цвят. По думите ѝ, принцеса Шарлот била с къса рокля, само че от шока не запомнила окраската й.

„ Тя просто беше толкоз красива и земна, както постоянно “, споделя англичанката, която в никакъв случай няма да не помни срещата си с нея.

Какви костюми е купила Мидълтън, остава в загадка. Едно е ясно – Хелоуин ще има в кралския двор и най-вероятно Меган Маркъл също ще се маскира дружно с дребния Арчи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР