Ще помолим Парламента да утвърди проекта за инвестиционни разходи на

...
Ще помолим Парламента да утвърди проекта за инвестиционни разходи на
Коментари Харесай

МО чака сметката за изтребителите, за да заяви машините за пехотата

" Ще помолим Парламента да утвърди плана за капиталови разноски на самолетите и корабите и да прибавим план за капиталов разход за военни машини за пехотата " . Това съобщи з аместник министърът на защитата Атанас Запрянов по време на интернационалната научна конференция на тематика: Future Armed Forces 2040 ", като посочи, че такова решение е взето на най-високо равнище.

Той съобщи, че всичко по трите плана е готово, единствено финансовата част задържа осъществяването им. Запрянов напомни, че планът за разсрочване на самолета е до 2028 година, на кораба до 2022 година и на бойната машина до 2029 година

 Все още не преговаряме доставка на „ Грипен” за Военновъздушни сили
Все още не преговаряме доставка на „ Грипен ” за Военновъздушни сили

В Словакия се организира авиошоу...

От Министерство на защитата чакат Народното събрание да се произнесе за самолета, с цел да създадат техните планове и да дадат предложение .

Инвестиционният разход за сухопътни войски и условията за бойната машина са подготвени. " Става дума за 198 машини, които да бъдат 8х8 . В момента работна група се ориентира по междинната цена, моята ще бъде за една машина ", добави Запрянов.

За въпросът " Грипен ", Запрянов беше безапелационен, че чакат отчета на комисията да мине през парламентарна зала и ще се съобразят с решенията.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР