Руският президент Владимир Путин предупреди вчера Запада, че Русия би

...
Руският президент Владимир Путин предупреди вчера Запада, че Русия би
Коментари Харесай

Владимир Путин пак заплаши с ядрено оръжие, ако Русия се почувства застрашена

Руският президент Владимир Путин предизвести през вчерашния ден Запада, че Русия би могла да употребява всички налични средства, с цел да се отбрани, в случай че нейният суверенитет или териториална целокупност са застрашени, предоха международните организации.
Президентът приказва през вчерашния ден на срещата с ръководители на международни осведомителни организации в Санкт Петербург преди годишния Петербургски интернационален стопански конгрес.
Това се случва часове преди началото на изборите за Европейски парламент и дни откакто се появи информация, че Съединените щати са дали позволение на Украйна да употребява западни оръжия към военни цели в Русия при отбрана на атакувания от съветските елементи украниски град Харков.
Путин означи, че съветската нуклеарна теория разрешава потреблението на такива оръжия в отговор на закани. Той към този момент няколко пъти насочва такова предизвестия. 
„ По някаква причина Западът счита, че Русия в никакъв случай няма да ги употребява. Ние имаме нуклеарна теория и в случай че нечии дейности застрашат нашия суверенитет и териториалната ни целокупност, ние считаме, че е допустимо да използваме всички средства, с които разполагаме. Това не би трябвало да се приема с лека ръка, незадълбочено “, акцентира съветският президент.
Държавният глава направи уточнението, че Русия няма желание да атакува НАТО с думите: „ Да не мислите, че сме луди или нещо такова “.
Той обаче заплаши с „ ексцентричен отговор “, в случай че съветска територия бъде атакувана от Украйна с оръжия, доставени от Запада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР