„Ще помогнем на г-н Борисов за много неща“, загуби самообладание

...
„Ще помогнем на г-н Борисов за много неща“, загуби самообладание
Коментари Харесай

Рашков се закани на Борисов: Ще му помогнем да си спомни много неща

„ Ще помогнем на господин Борисов за доста неща “, загуби хладнокръвие в коридорите след чуване вътрешният министър Бойко Рашков след въпрос знае ли коя е Мата Хари, снимала екс премиера Бойко Борисов.

„ Онзи ден задържахме под стража един, в който са съсредоточени десетки милиони левове “, изясни Рашков и настоя, че проверяващите имат задоволително доказателства за злоупотреби при строителството на Автомагистрала „ Хемус “, без да означи по какъв начин това се връзва с въпросната дама „ Мата Хари “.

Рашков отхвърли да разяснява „ неразбираемите разсъждения “ на основния прокурор Иван Гешев и реагира остро на въпрос на Движение за права и свободи за наличие на Министерство на вътрешните работи в изборни секции в Хасково на 14 ноември.

„ Нашите чиновници са възмутени от държанието на Движение за права и свободи, че в реалност внушават погрешни обстоятелства там. Обаждането за подстрекателство в самата СИК е пристигнала по телефон 112. Когато се получи подобен сигнал органите би трябвало ли да реагират или не би трябвало? Според Движение за права и свободи не би трябвало да реагираме. Оказало се, че там председателката на СИК гласувала вместо други лица “, увери служебният вътрешен министър.

По думите му в Министерство на вътрешните работи се водят следствия за издаване на подправени документи. Има следствие и за закононарушения осъществявани в ТЕЛК.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР