Ще поканят и другите парламентарни групи и служебното правителствоПо време

...
Ще поканят и другите парламентарни групи и служебното правителствоПо време
Коментари Харесай

ГЕРБ и ПП правят експертна група за бюджета

Ще поканят и другите парламентарни групи и служебното държавно управление
По време на срещата сред ГЕРБ и Политическа партия в Народното събрание, двете партии се схванаха да създадат експертна група за бюджета. Тя оповестиха, че ще поканят и другите парламентарни групи и служебното държавно управление.

" Благодаря за градивния звук. Считам, че работните групи по другите цели, които се надявам дружно да образуваме за бъдещето на страната, да стартират работа и през тази и идната седмица се надявам да притеглим сътрудници и от другите парламентарни групи, с цел да можем с по-голямо болшинство да одобряваме актовете на Народното събрание, което е значимо за българските жители ", съобщи Десислава Атанасова от ГЕРБ.

" Можем ли да се съгласим, че в случай че в общите цели успеем да стигнем до единодушие за бюджета, дружно ще подкрепим декларацията на Политическа партия, може би и с другите парламентарни групи, за внасяне на Бюджет 2023. Това би било един добър резултат от нашата среща, че в случай че имаме единодушие по тези макроикономически параметри и имаме дисциплината да създадем един добър бюджет дружно може да пожелаеме този по-добър бюджет и да стартираме да работим по него ", попита Кирил Петков.

" Виждам, че по-скоро имаме разлики по световната рамка и по вероятните параметри. За това предлагам да имаме различен метод - първо да работят нашите експертни групи и тогава в консенсус или в несъгласие, зависи до какво стигнат експертните групи, да стигнем до решение. Това считам, че е по-редно, по-правилно и по правилно по отношение на двете страни ", отговори Атанасова. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР