Ще поканя в Плевен посланиците на държавите, членуващи в ЕС,

...
Ще поканя в Плевен посланиците на държавите, членуващи в ЕС,
Коментари Харесай

Спартански срещу внушенията за спазарен вот в Буковлък: В 205 секция взех 3 гласа, ГЕРБ - 643

Ще поканя в Плевен посланиците на страните, членуващи в Европейски Съюз, с цел да им кажа какво се случва по избори в града ни и в България. Преди това чакам държавните институции да проучват резултатите от вота. Това съобщи пред медиите във вторник спечелият втори кметски мандат в Плевен Георг Спартански. Той добави, че няма да разреши името му да бъде петнено с нечисти измами.

Спартански даде образец с изборите в Буковлък. На първия и втория тур там са дали своят вот 1500 души от общо 3200 гласоподаватели. На първия тур претендентът на ГЕРБ получил към 840 гласа, Спартански - близо 600. " На втория по чудодеен метод всичко за мен се прелива на претендента на ГЕРБ и той е с 1398 гласа, аз със 109. В 205 секция в Буковлък, където имаше внушения, че Спартански пазари вота, неговият конкурент е с 643 гласа, той с 3.

" Излиза, че в 5-те дни сред 2-та тура хората всеобщо са претърпели катарзис и са ме анулирали. Оказва се, че от секцията се омита всичко, което не е в интерес на любимеца на властта. Това е в прорез с изказванието, че избор купува, който губи ", изясни Спартански.

Всичко за:
Местни избори 2019
Виж новите кметове тук
Той има информация, че негови покровители в Буковлък са били задържани, нямал е и представители в секционните комисии. " Какво свърши полицията, с изключение на да арестува хора, свързани по някакъв метод с изборния развой като мои покровители? Защо арестуваните са били притискани, че ще лежат в пандиза, в случай че не се съгласят на съглашение с прокуратурата по обвиняване, че са купували гласове в моя изгода ", съобщи Спартански. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР