Ще подкрепим правителството в този момент. Това каза пред журналисти

...
Ще подкрепим правителството в този момент. Това каза пред журналисти
Коментари Харесай

Десислава Атанасова за вота на недоверие: ГЕРБ ще подкрепи правителството

Ще подкрепим държавното управление в този миг. Това сподели пред публицисти в Народното събрание Десислава Атанасова във връзка вота на съмнение, който се чака да бъде импортиран от " Възраждане ", съобщи кореспондент на " Фокус ".

Тя напомни, че точно с " Възраждане " от ГЕРБ-СДС са осъществили първия сполучлив избор на съмнение към държавното управление на Кирил Петков. 

" Не знам какви са им претекстовете, само че в случай че са по тематиката енергетика, смятам че сега няма потребност от в допълнение нагнетяване на напрежението, има потребност от успокоение българската енергетика, има потребност от втория транш по ПВУ и гаранции за това е точно поддръжката на държавното управление. Дали е " некоалиция " или " сглобка " епитетите нямат значение. Важното е да има постоянно държавно управление и България да извършва уговорките и да бъде задоволително устойчиво, добави Атанасова.

" Надявам се решението на Народното събрание да е най-голямата гаранция за действието на това съглашение. Разбира се ще бъдем прецизни към неговото осъществяване, тъй като е реалност, че това е трето следващо решение на Народното събрание по тематиката енергетика ", уточни тя по отношение на признатото от Народното събрание съглашение с протестиращите.



По думите на депутатът оът ГЕРБ-СДС Теменужка Петкова текстовете от съглашението могат да бъдат предпазени пред Европейска комисия. Тя изрази вяра това, което  е поето като ангажимент от страна на държавното управление, да бъде изпълнено, добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР