Ще подготвим законопроект за допълнение и изменение на Закона за

...
Ще подготвим законопроект за допълнение и изменение на Закона за
Коментари Харесай

Румен Петков: Липсата на информация за новозаболелите от COVID-19, които са ваксинирани, е очевиден елемент на минипулация

Ще подготвим законопроект за допълнение и изменение на Закона за здравето, който да подсигурява доброволността на имунизацията против COVID-19. Това сподели водачът на АБВ Румен Петков по време на конференция.

„ Първо, в България и Европейски Съюз не престават да бягат от проучване на популацията за налични антитела, което ни лишава от обективната оценка каква част от популацията на България и Европа са се сблъскали с ковид и имат построен имунитет, който във всички случаи е с доста по-голяма мощ на опълчване от имунизацията. Няколко пъти слагаме въпроса, че в България не се дава информация и липсва разбор на новозаболелите приети в болница, които са към този момент имунизирани. А това е явен детайл на операция на публичното мнение. Ние ще настояваме Народното събрание да задължи държавното управление и здравното министерство да се готви такава ежедневна информация “, съобщи той.

„ По силата на Закона за достъп до социална информация ще настояваме Европейската комисия да ни даде цялостния текст на контракта. В Европа сме, в 21 век сме, преди време беше огромен писък кой и по какъв начин покри информацията за повредата в Чернобил. Нека да бъдат по този начин общителни да ни покажат при гибел какви права имаме, при неработоспособност, другояче това е фашизъм “, сподели още Петков.

Лидерът на АБВ добави, че в случай че Европейски Съюз ще размени с по-голяма убийствена мощ Съветския съюз, той се бои, че сме създали неверния избор.

„ Ще разчитаме на юрист Пенев и неговите сътрудници да подготвим законопроект за допълнение и изменение на Закона за здравето, който да подсигурява доброволността на имунизацията против COVID-19. Защото това, което стартира да се прокрадва, натискът върху учителите, лекарите, чиновниците на реда, изобщо върху огромни обществени групи с изключителни отговорности да се имунизират безусловно другояче ще бъде сложено под подозрение работното им място, е нещо извънредно грозно. Нещо, което излиза отвън рамките на демократичното устройство на една страна и общественост, в която българският народ заплати доста, с цел да взе участие “, обърна внимание той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР