Ще пишем оценки на чиновниците във Viber. Това ще се

...
Ще пишем оценки на чиновниците във Viber. Това ще се
Коментари Харесай

Ще пишем оценки на чиновниците във Viber

Ще пишем оценки на служителите във Viber. Това ще се случва посредством новаторска система за премерване удовлетвореността на жителите от качеството на административното обслужване.

Цел

Основната цел е приемане на справедлива оценка по какъв начин работят и се отнасят с хората чиновниците. Това ще помогне за понижаване слабостите в организацията на административното обслужване, за предприемане на дейности за премахване на прояви на неприятно администриране, споделят от община Банско, една от първите, подготвена да вкара системата. Според тях ще се усъвършенства работата на администрацията и ще се построи добра връзка сред жители и служители.

Метод

Когато пристигна жител и подаде заявление във фронт офиса, то незабавно се входира. Още същия ден въпросният гражданин, в случай че има вайбър, ще получи следното известие: " Здравейте, вие бяхте обслужени в Центъра за административно обслужване на Община Банско. Моля, оценете качеството на обслужването, като отворите следния линк! Щом се отвори линкът, се появява въпрос: Каква е Вашата оценка на обслужването, както и три емотикона - щастлив, безпристрастен и ядосан, предава " Телеграф ".

Принцип

Потребителите на административни услуги действително ще правят оценка служителите единствено с две кликвания. Така ще дадат точна противоположна връзка по какъв начин са обслужени. Системата дава опция да се наблюдава клиентът от кой съответен чиновник е бил обслужен и по какъв начин го е оценил. Проучванията ще се вършат на инцидентен принцип. Оценките от жителите ще служат за възстановяване на обслужването.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР