Ще обсъдим сериозно предложението на Демократи за силна България (ДСБ)

...
Ще обсъдим сериозно предложението на Демократи за силна България (ДСБ)
Коментари Харесай

Да, България решава за предложението на ДСБ за технически кабинет с третия мандат

Ще обсъдим съществено предлагането на „ Демократи за мощна България " (ДСБ) за третия мандат, като сме свикали съвещание на Националния съвет на " Да, България ". Това оповестиха във Facebook страницата си от " Да, България ", като разгласиха пост на депутата Божидар Божанов.

" Ще обсъдим съществено предлагането на ДСБ за третия мандат, като сме свикали съвещание на Националния съвет на " Да, България " за понеделник ", показва той.

Според него опит за третия мандат с " механически кабинет " би имал смисъл, в случай че в този парламент има оптимално необятно болшинство за разглобяване на модела " Пеевски " - реформиране и освобождение на завладените правоохранителни органи и гарантиране на независимостта на съда. 

" Ще отчетем и рисковете от такава формула - както рисковете тя действително да не реализира задачите си, по този начин и рисковете самият опит да бъде употребен против нас ", отбелязва Божанов.

Подалият оставка като ръководител на " Да, България " Христо Иванов съобщи през вчерашния ден, че в случай че има късмет да бъде образувано " анти-Пеевски " държавно управление, то ние сме длъжни пред нашите гласоподаватели да го създадем.

Вчера „ Демократи за мощна България " (ДСБ) излязоха с предложение към обединението „ Продължаваме промяната-Демократична България " (ПП-ДБ) за " техническо държавно управление " с третия мандат, който да бъде обсъждан като народен.

От Националния съвет на " Продължаваме промяната " (ПП) показаха в позиция, че в 50-ото Народно заседание не виждат условия за образуване на проевропейско, антикорупционно държавно управление. Те потвърдиха позицията си, че ще бъдат градивна съпротива.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР