Ще обжалваме заповедта за демонтиране на паметника на Съветската армия

...
Ще обжалваме заповедта за демонтиране на паметника на Съветската армия
Коментари Харесай

Мая Манолова пак ще обжалва бутането на МОЧА... Предния път я надхитрили

" Ще апелираме заповедта за разглобяване на паметника на Съветската войска в съда и сигурно тя ще бъде бутната! "

Това разгласи някогашният омбудсман, някогашен народен представител и още по-бивш юрист Мая Манолова. Лидерката на " Изправи се.БГ " разяснява днешната вест - че регионалната администрация е разпоредила построяването на втора солидна ограда към паметника, именуван присмехулно МОЧА (Монумент на окупационната Червена армия).

Според нея предишната заповед, дала съображение за ограждането на паметника, е била оповестена 6 месеца по-късно, което не е разрешило ефикасното ѝ обжалване.

„ Понеже ремонтираха доста хубаво жълтите павета, в този момент ще демонтират и паметника, ще го „ реновират " и то е ясно – ще го потрошат. Тези, които не можаха да наредят паветата, няма да допуснем да пипат паметника на Съветската войска ", язвителна е Манолова.

Според пресцентъра й " скоро жителите на София ще бутнат не паметника, а общинския съвет в София, които към този момент месец не могат даже ръководител да си изберат ".

Както и Клуб Z писа, Манолова бе част от нещо, наречено палатков лагер, което бранеше МОЧА - дружно с " Възраждане " и други сходни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР