Ще обжалваме решението на Спецпрокуратурата да не се образува досъдебно

...
Ще обжалваме решението на Спецпрокуратурата да не се образува досъдебно
Коментари Харесай

Светкавична реакция на Елена Йончева след отказа на прокуратурата да разследва Банов: Имаме доказателства, че Банов е подправял документи

Ще апелираме решението на Спецпрокуратурата да не се образува досъдебно произвеждане по сигнала ни за Боил Банов и идната седмица ще представим още документи по случая, написа actualno.com.

Това даде обещание представителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и лидер на листата на левицата за евровота Елена Йончева по време на конференция на партията.

„ Специализираната прокуратура през днешния ден отхвърли да образува досъдебно произвеждане по наш сигнал против министъра на културата. Аудиозаписът демонстрира, че Боил Банов е наредил да бъдат подправени документи. Документите потвърждават, че това, което е наредил Банов, се е случило “, акцентира Елена Йончева.„ Очевидно е, че приготвят ориста на „ Ало, Банов съм “ да е същата, каквато бе ориста на „ Ало, Ваньо “ “, разяснява тя. „ В аферата „ Ало, Ваньо “ министър-председателят подреди да бъде спряна инспекция на шефа на митниците. Разследващият прокурор, който трябваше да проверява „ Ало, Ваньо “, оглави антикорупционния орган “, напомни представителят на ПГ на Българска социалистическа партия.

„ Очакваме по същия метод последната спекулация „ Апартаментгейт “ да бъде потулена и да не се потърси правосъдна отговорност “, съобщи Елена Йончева. Тя разгласи, че идната седмица ще показа безапелационни доказателства за това, че Боил Банов е наредил имитация на документи.„ Получихме от Министерство на регионалното развитие спомагателни документи, които потвърждават, че става дума за писмено закононарушение, за машинация, за закононарушение против финансовата система при изразходването на европейски средства “, сподели още Елена Йончева

Скрито от българското общество бяха отворени подадените предложения за концесията на летище „ София “, разкри заместник-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Свиленски по време на конференцията.

„ Както на всички стана ясно, през вчерашния ден изтече срокът за подаване на документи за отдаване на концесия на летище „ София “, уточни Свиленски.Според Свиленски забавното, което прозира и в тази процедура, е като при по този начин наречения случай „ Златен век “- трансформира се един закон, с цел да се удовлетворят ползите на някой бизнесмен.„ В случая с концесията за летище „ София “ предходните седмици евентуални концесионери задават въпрос допустимо ли е летищните такси, които се събират да бъдат приети за концесионни такива “, сподели още Георги Свиленски.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 n eXu s (преди 1 минута) Рейтинг: 21070 | Одобрение: -16990 Аз одобрявам другата фотография, дето аха-аха да литне с метлата. Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM  1  0 РЕКОРД_ПО_THUMBS_DOWN (преди 3 минути) Рейтинг: 2786 | Одобрение: -3669 Много смешно по какъв начин всякога тая змийската фотография й качват.   Ухилен  Ухилен  Ухилен  Ухилен ПАЧИ КРАК ЕООДОБИД ДАБАДА НАИ НЕХАРЕЗВАНЕАД ГОМЕНДИРАЖД В БЕДЕЛ БГ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР