Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си. Това вече

...
Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си. Това вече
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Ще напусна Левски, ако привържениците оттеглят подкрепата си

„ Ще напусна Левски, в случай че последователите отдръпват поддръжката си. Това към този момент ще е сигурен знак, че нещо не е както би трябвало в моята работа. Приятно е, когато почитателите демонстрират почитание. Никой в Левски не е получавал безплатно нищо, тъй че несъмнено и аз съм приключил някоя работа. Винаги съм работил почтено и съм поставял преди всичко клуба, а по-късно персоналните ползи или тези на избрани играчи “, разгласи треньорът на " сините " Станимир Стоилов в изявление за БНР. Той засегна всички най-горещи тематики, свързани свръзани с клуба. Треньорът не пропусна да отдели внимание и на обстановката в националния тим на България.

„ Вижте, аз постоянно съм гледал кое е положително за Левски, допускам всички желаеме това. Сираков в никакъв случай не е пречил на моята работа. Напускането на Иво Ивков е единствено още един слух. Когато се случат някои неща, ще разберете моите реакции. Аз нормално не давам обещание нищо на глас, само че се пробвам с дейностите си да покажа какво мисля “, сподели той във връзка напрежението сред притежателя и изпълнителния шеф на клуба.

„ Нямам визия какво ще се случи на идното Общо заседание. Нито ме интересува, нито запитвам. Очаквам единствено да влязат свежи пари, с цел да покрием част от задълженията “, изясни Мъри.

Двете загуби на националния тим Стоилов разяснява по този начин: „ На всички ни се искаше България да завоюва. За страдание това не се случи, само че има аргументи - стратегия, метод на осъществяване, условия за работа, игрища, бази, шампионати. Оттам би трябвало да се стартира, с цел да можем да се огледаме след това в националния тим. Иначе считам, че България има малко по-добри благоприятни условия от това, което демонстрира особено на мача с Унгария, до момента в който дуелът с Черна гора беше равносилен “.

„ Ако страната не помогне, надали клубовете ще могат сами да се оправят с възстановяване на материалната си база. Държавата оказва помощ на всички, които са я притиснали. Както виждате, някъде със строят и игрища. Както виждате, всевъзможни типове митинги нормално се вземат решение в интерес на протестиращи. Флагманът на обединяването би трябвало да бъде футболният съюз, футболната лига и всички да участваме дружно, да създадем едно футболно ядро и да притискаме всички. Няма да желаеме нищо за нас, а за спорта, за децата и за насладата на хората “, предложи решение наставникът на Левски.

„ Добре е, че направихме няколко следващи победи, макар че това не би трябвало да е критерият. Според мен има още накъде да се развиваме, да играем по-добре, с цел да стигнем до оптималното равнище, което имат тези играчи и този тим. Така че успехите са най-много за убеденост. След тези три седмици пауза обаче, дори и баба Ванга не би могла да каже по какъв начин ще стартираме “, не скри задоволството си от положителната серия, в която отборът му навлезе преди паузата за националните тимове.

Относно селекцията, Мъри съобщи: „ За селекция имаме някакви хрумвания, само че към този момент е доста мъчно. В началото беше по-лесно и стигнахме до някакво равнище, Сега би трябвало да се надгражда, а за това би трябвало много по-сериозно финансиране, тъй че ще се опитаме да създадем селекция с опциите, които имаме. Аз персонално считам, че в случай че запазим всички играчи, и в случай че се прибавят едно-две попълнения през лятото, този тим може да се бори за първите две места, освен за третото “.

„ Сега е моментът да стартираме да събираме точки, тъй като на този стадий сме надалеч от евротурнирите. Но като игра и държание на терена, считам, че заслужаваме да бъдем там “, разгласи уверено Стоилов.

„ След като не е Левски, за мен е без значение кой ще е първенец. Нека да е този, който заслужава повече. На този стадий са ясни кандидатите за купата и който издържи, най-после ще завоюва повече точки и ще бъде първенец “, разяснява борбата за купата той. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР