Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да

...
Ще направя предложение към ръководството на моята парламентарна група да
Коментари Харесай

Депутат от „Продължаваме промяната“ вече иска оставката на председателя Вежди Рашидов

" Ще направя предложение към управлението на моята парламентарна група да внесем искане за вашата оставка ". Това сподели Иво Атанасов от ПГ на „ Продължаваме Промяната “/ ПП/. Той направи процедура, в която изрече възмущението си от метода на водене на съвещанията и на администрацията на Народното събрание от страна на Рашидов. „ След кърджалийското знамение сме стигнали дъното “, съобщи той.

Причината за настояването на оставката е недоволството на ПП заради назначието на Стефания Караславова в администрацията на Народното събрание. От втората политическа мощ желаеха жената да бъде уволнена, само че не стана ясно от какъв пост.

Атанасов изясни, че има три одиторски отчета за законови нарушения от страна на Караславова. По думите му въпросните документи свидетелстват за подписване на контракти с Велинград, за ремонта на Партийния дом и за разпределение да Допълнително материално стимулиране /ДМС/ по 20 хиляди лева на месец, които Караславова е получила. „ Единственият аршин за това е бил героизъм и заслуги към управлението на ГЕРБ “, акцентира той.

„ Преди ден видях или да изпълнявате поръчки на Деси Атанасова и тя да извършва вашите административни дейности, или да продължавате с калинките на ГЕРБ, със схемите на злоупотреби. Това са двата разновидността, господин ръководител “, обърна се националният представител към Рашидов.

Според Атанасов, в случай че ръководителят на Народното събрание е осведомен с досието на Караславова и я е назначил, това приказва за него като за неприятен админ. „ Ако не сте осведомен, това значи, че Деси Атанасова се е развихрила в администрацията “, сподели още той.  След това Атанасов връчи досието на Вежди Рашидов, който съобщи, че ще я резервира " за безконечни времена ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР